dimarts, 22 de febrer de 2011

Les targetes de la Clàudia

Aquí tenim a la Clàudia que va fer unes targetes molt maques, i molt ben treballades. Era la primera vegada que venia a fer un taller, i la veritat va apendre de seguida a fer servir totes les eines i els materials.

I ara us deixo amb les seves targetes perquè ho comproveu vosaltres mateixos:Aquesta és la seva primera targeta, va fer servir la cuttlebug per tallar el cor, despress va fer l'embossing de puntets i va retallar amb les tissores de formes. També va fer una flor amb foam com a detallet. Es va inspirar en una de les targetes que tenia guardades de quan anava als tallers dels dijous amb la Mireia.

La seva targeta pop up amb un fons de peixos. Va fer servir l'embossing i haig de dir que ho va fer molt bé.I aquesta va ser la seva darrera targeta, feta amb els sprays i tovalloletes. Segells amb embossing negre i una miqueta de feina per a casa, pintar els animalets.

Clàudia ho vas fer molt i molt bé, i vas tindre molta cura dels materials, que això és molt important. Petonets guapa !!!


1 comentari:

Sonia ha dit...

A Clàudia le han quedado unas postales muy bonitas.

Se nota que disfruta con lo que ha hecho y es una gran artista.

Hay mucha imaginación y creatividad. Son preciosas!!!

Felicidades a Clàudia.