dissabte, 12 de març del 2011

Taller setmana blanca: Dia 4


La setmana blanca ha acaba, i nosaltres també hem acabat el nostre àlbum !!! Avui amb sorpresa, ens hem quedat una miqueta més per enllestir-lo. La sorpresa ??? Doncs crispetes que hem anat menjant mentre esperàvem el nostre torn per fer servir la màquina d'enquadernar. Hem enganxat totes les fotos al nostre àlbum i cadascú hem triat el nostre títol.

Ha sigut tot un plaer treballar amb la Bruna, en Marc i en Ferran (el meu fill). El que m'ha sobtat ha sigut com cadascú ha triat un títol diferent, perquè sabia que en Marc en portava un de diferent per les fotos, però la Bruna i el Ferran han triat uns altres. Estàven intrigats per la sorpresa, res unes crispetes i al final de la classe "les notes" quins nervis jejejeje. Com us podeu imaginar tots han tret un MOLT BÉ !!!! Són molt creatius ja ho podreu comprovar en els propers dies, quan veieu els àlbums de cadascú.

Una anècdota, doncs com que durant els dies els hi he anat fent fotos avui han volgut fer-me ells alguna i a la foto d'ells amb els seus àlbums m'han fet posar-me amb el que jo havia preparat de guia. Això sí que ha sigut una SORPRESA !!!

Petonets nois heu fet meravelles a cada àlbum.

1 comentari:

Sonia ha dit...

Qué artistas!!!

Muchas felicidades chicos os han quedado unos álbums geniales!!